TMC i KnivstaTMC i Knivsta
header
IMG 2101IMG 2101
IMG 2101

DIN MARKENTREPRENÖR


TMC i Knivsta AB är ett familjeföretag som sedan 1988 jobbat med markentreprenader. Vi är inte stora men det ser vi mer som en fördel då vi får direktkontakt med våra kunder, allt från offert till utförande av jobbet.

Vi utgår från Knivsta strax söder om Uppsala och kännetecknas av ansvarstagande, ärlighet och kvalité.

Problemlösning är vår vardag och vi har ständigt kundens behov i centrum. Från minsta grävjobb till hela markentreprenaden.

Kompetens


Bred kompetens är ett av våra kännetecken och saknar vi någon kompetens så har vi flera samarbetspartners som vi tar hjälp av.

Vi är också certifierade av BAGA på avloppsanläggningar.

Arbetsområde


Vårt arbetsområde är i huvudsak Stockholm till Gävle. Vi har naturligtvis möjlighet att utföra arbeten även utanför denna region.

Maskinpark


Vi strävar efter en välunderhållen maskinpark med modern utrustning och genomtänkta lösningar för att kunna erbjuda effektiva maskintjänster till våra kunder.

Vi har tillgång till grävmaskin och lastbil såväl som minigrävare, hjullastare och dumprar, vi är även väl försedda med övrig utrustning och verktyg.

Samarbetspartners


Efter många år i branschen har vi ett bra nätverk av duktiga hantverkare. För dig som kund blir vårt kontaktnät en extra trygghet när ditt projekt kräver yrkeskompetenser inom exempelvis el, bygg och VVS, sprängning, gjutning mm.

Kunder


Här återfinns mestadels privatpersoner men även kommuner och företag letar sig in i kundregistret.