Baga Avloppsystem

Få hjälp med avloppsanläggningen

Har du fått nedslag på din avloppsanläggning? Eller fungerar den helt enkelt inte längre? Oavsett vilket är vi här för att hjälpa dig med tillstånd, kontakter med kommunen, val av anläggningstyp och installation av anläggningen.

På marknaden för enskilda avlopp finns det otaliga avloppslösningar, vi ser som vår uppgift att guida er genom denna avloppsdjungel för att hitta den bästa lösning för er.

Vad som påverkar val av anläggning är myndigheternas krav.

Kommunerna har som utgångspunkt ett krav på ert avlopp att det ska klara en reningsnivå som kallas normal skyddsnivå. Det gäller de allra flesta avlopp, men ligger ditt avlopp kustnära, vid en sjö eller annat viktigt vattendrag kan ni få kravet hög skyddsnivå vilket innebär att det ställs större krav på reningen av ert avloppsvatten. Det blir vanligare och vanligare med högre krav (hög skyddsnivå) då områden förtätas och det blir korta avstånd mellan grannars brunnar och avlopp.

Vår grundfilosofin: ”det minst avancerade avloppet är det bästa” och som ett resultat av detta rekommenderar vi främst avloppen som följer nedan:

Trekammarbrunn med Infiltration (Normal Skyddsnivå)

Diplomerad entreprenör

Vi är diplomerad entreprenör av Kingspan Baga.
Baga är en svenskutvecklad produktserie och testade i svenska förhållanden. Detta för att säkerställa att produkterna fungerar i svenska förhållanden och klimat.
Därför är det lätt för oss att välja marknadens bästa producent för att säkerställa kvalitet och driftsäkerhet.